Gość Kasia Opublikowano 16 Listopada 2010 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 16 Listopada 2010 Witam. Od dłuższego czasu miewam silne bóle nóg. Ból jest cięzki do zlokalizowania....bolą całe nogi jakby. Ból jest rwący, pulsujący cięzko go określić. Bywa, że raz boli lewa a raz prawa noga czasami obie. Czasami boli prawa ręka i prawa noga. Ten ból jest Bardzo podobny do bólów wzrostowych gdy byłam dzieckiem. Teraz mam 25 lat i te bóle znowu mi dokuczaja, przeważnie w nocy chociaż przez dzień też się zdarzają. Zauważyłam przy tym gdy występuje ból to kończyny jest zimna choć nie zawsze. Proszę o pomoc i odpowiedź do jakiego lekarza miałabym z tym się udać? Dodam, że lekarz rodzinny odpada, gdyż gdyby mógł to by operacje przeprowadzał:P Pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość stapler Opublikowano 18 Listopada 2010 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 18 Listopada 2010 Jeśli objawem są głównie bóle, które wędrują po wszystkich kończynach to radziłbym z tym problemem udać się do neurologa. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi