Gość Dawid Opublikowano 16 Listopada 2010 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 16 Listopada 2010 Witam. Mam 15 lat, niedawno byłem z wizytą u lekarza rodzinnego, ponieważ podejrzewałem u siebie stulejkę. Lekarz obejrzał mojego penisa, i powiedział że stulejki nie ma, tylko napletek jest jeszcze sklejony w paru miejscach z żołędziem. Od jakiegoś 1,5 roku dopiero zacząłem dorastać. Co mogę z tym sklejonym napletkiem zrobić? Jeśli będę cierpliwie czekał to w końcu sam się odklei czy mam wykonać jakiś krok ku temu? Jeśli będzie potrzeba to wyślę zdjęcia. Czekam na wasze odpowiedzi, ponieważ się martwię! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość stapler Opublikowano 17 Listopada 2010 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 17 Listopada 2010 Co mogę z tym sklejonym napletkiem zrobić? - trzeba napletek ćwiczyć systematycznie przez jego ściąganie i nasuwanie na żołądź penisa najlepiej w ciepłej kąpieli przy użyciu np. olejku do kąpieli dziecięcego Jeśli będę cierpliwie czekał to w końcu sam się odklei czy mam wykonać jakiś krok ku temu? - trzeba wykonywać ćwiczenia jak wyżej Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi