Gość Michał Opublikowano 16 Listopada 2010 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 16 Listopada 2010 Mam 13 lat i niepokoi mnie pewna sprawa. Mianowicie: jakiś czas temu wyczułem, że mam cztery jądra. Dwa normalnej wielkości i dwa nieco mniejsze. Są wyczuwalne. Na nacisk reagują tak samo jak większe. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość wojtek Opublikowano 17 Listopada 2010 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 17 Listopada 2010 ale o co chodzi ze masz po 2 w mosznie z lewej i prawej strony? to mniejsze wyczuwalne to poewnie najądrze. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Michał Opublikowano 17 Listopada 2010 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 17 Listopada 2010 Nie, one są osobno. Jedno duże i małe po prawej stronie i drugie duże i małe po lewej stronie. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość wojtek Opublikowano 18 Listopada 2010 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 18 Listopada 2010 na na 100% wyczuwasz najądrze. zobacz sobie budowe jądra i sprawdź sobie wtedy. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Michał Opublikowano 18 Listopada 2010 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 18 Listopada 2010 Nawet jeśli tak to co mam robić? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Jaxon Opublikowano 19 Kwietnia 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 19 Kwietnia 2013 No to brakuje ci jeszcze jednego do kompletu. Pięc jader i jest OK. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi