Gość Renesaga Opublikowano 15 Listopada 2010 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 15 Listopada 2010 Witam. Od okolo 3 tyg moze troche dluzej, wystapilo u mnie zakrzepowe zapalenie zyl zaraz pod zoledziem (gorna czesc pracia). Przyjmowalem Detralex, Clexane i Cipronex (leki byly na tydzien czau) Obrzek sie zmniejszyl, ale doszedl nowy symptom. Tepy od czasu do czasu bol i uczucie dyskomfortu w obrecie zoledzia. Czy jest to powiazane z zapalaniem zyl? Nie boli mnie przy dotyku. Raczej ma to forme napadowej (niezbyt bolesne ale uciazliwe fizycznie i tym bardziej psychicznie) Nie aktywny seksualnie od roku. Zakrzepowe zapalenie zyl powierzchownych w praciu, miedzy rowkiem a zoledziem. Zylka nadal obrzmiala (w dotyku jak sznurek koralikow) Lekarz twierdzi ze z tym to juz sie nie da nic zrobic bo niby wedlug niego sie zrobil jakis zarost wewnatrz (?!?!!?!?) Przepisal mi masc jakas przeciw zapaleniom. Masc borowinowa jesli mine pamiec nie myli. Wiec to juz druga wizyta u tego samego lekarza. Kasa ucieka a mnie to zaczelo bolec. Rok temu mialem to samo ale leki ktore bralem pomogly. Pytanie. Co teraz? Chirurg? Inne leki? Czy to juz tak bedzie mnie bolec i bede skazany na dyskomfort psychiczno fizyczny do konca zycia poniewarz lekarze w PL biora kase i jak on samo mowi *Panie ja nie wiem czemu pan to masz* Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość stapler Opublikowano 16 Listopada 2010 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 16 Listopada 2010 Czy jest to powiazane z zapalaniem zyl? - tak, gdyż żyły na prąciu mają powiązanie z ciałami jamistymi samego prącia (np. z ciałami jamistymi żołędzia) wedlug niego sie zrobil jakis zarost wewnatrz (? - lekarzowi chodziło o to, że doszło do zwłóknienia zakrzepowo zmienionego naczynia Co teraz? Chirurg? Inne leki? - leczeniem tego stanu powinien zająć się urolog Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Renesaga Opublikowano 16 Listopada 2010 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 16 Listopada 2010 Tylko ze ja bylem u urologa i on powiedzial ze niema sensu tego leczyc a jezeli juz cos to mozna zrobic zabieg. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość stapler Opublikowano 16 Listopada 2010 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 16 Listopada 2010 To proszę trzymać się zaleczeń urologicznych. Jeśli leki rzeczywiście nie skutkują trzeba poddać się zabiegowi. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość dodano Opublikowano 12 Listopada 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 12 Listopada 2017 Zobacz choroby penisa zdjęcia http://www.bolimnie.com/anatomia/penis-pracie-czlonek-choroby Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi