Gość Aleksander Opublikowano 15 Listopada 2010 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 15 Listopada 2010 Otóż zawsze przy masturbacji napletek schodzi mi do połowy żołędzia i do tej pory mi to nie przeszkadzało i mogłem zakończyć to spustem, lecz przeczytałem parę tematów na temat stulejek i krótkich wiązadełek i się szczerzę mówiąc przeraziłem. Mam 17 lat. Gdy nie mam wzwodu mogę łatwo bez problemów ściągnąć napletek za żołądź, ale gdy mam wzwód napletek schodzi do połowy żołędzia i dalej muszę ściągać go sam i do tej pory mogłem to zrobić w miarę bez problemu. Dzisiaj, gdy spróbowałem to zrobić nie mogłem i poczułem ból. Napletek tak jakby się *podwijał* i nie chciał zejść do rowka żołędnego. Nie wiem dlaczego tak się stało, ale ostatnio spróbowałem ściągnąć go do rowka i się udało, lecz dzisiaj nie i się przestraszyłem. Pamiętam, że, gdy byłem mały mama zabrała mnie do lekarza, a on dawał mi znieczulenie i ściągał napletek, a później w domu miałem przy oddawaniu moczu i myciu naciągać stopniowo napletek na żołądź. Robiłem to przez jakiś czas i później już przestałem. Podkreślam, że pare dni temu udało mi się bez bólu ściągnąć napletek do rowka żołędnego. Z poprzednich tematów nic się szczególnego nie dowiedziałem i prosiłbym odpowiedzi tych którzy wiedzą jak temu zaradzić lub co mam zrobić. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość stapler Opublikowano 16 Listopada 2010 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 16 Listopada 2010 Nie ma co się zastanawiać tylko trzeba z tym problemem udać się do urologa. Urolog po badaniu wyjaśni co należy z tym problemem zrobić. Z opisu problemu wynika, że masz niepełną stulejkę co zapewne będzie wymagało korekcji zabiegowej. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi