Gość Donn Opublikowano 15 Listopada 2010 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 15 Listopada 2010 Witam, mam 18 lat i niestety, ale pojawił się problem z Prawym Jądrem, mianowicie od jakiś 4 dni mnie prawe jądro, jest to takie impulsywne kłucie, nie jest to nie wiadomo jaki ból, lecz czasem się nasila, a dziś (nie wiem czy to przez jądro) boli mnie delikatnie brzuch, zauważyłem też, że kłucie jądra nasila się kiedy np. schylam się, czy podnoszę coś cięższego... Nie wiem co mam robić, czy iść z tym do lekarza, czy czekać :( Proszę o pomoc... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość stapler Opublikowano 17 Listopada 2010 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 17 Listopada 2010 Na pewno trzeba w tej sprawie udać się bezpośrednio do lekarza. Takie objawy mogą świadczyć o zapaleniu jądra lub powstającej przepuklinie pachwinowej. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Donn Opublikowano 17 Listopada 2010 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 17 Listopada 2010 Dzięki wielkie, właśnie jutro idę, trochę się krempuję, ale muszę to przeboleć, no trudno... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi