Gość Mirka Opublikowano 15 Listopada 2010 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 15 Listopada 2010 Dwa tygodnie temu miałam przeprowadzany zabieg wyłuszczenia mięśniaków. Blizna jest dosyć spora, ale się już zagoiła, a ja wróciłam do formy. Po jakim czasie mogę spowrotem zacząć chodzić na solarium? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość stapler Opublikowano 17 Listopada 2010 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 17 Listopada 2010 Na solarium już można chodzić tylko bliznę przez około pół roku należy przykrywać w czasie opalania (np. jakiś plaster zakrywający). Potem już będzie można także opalać i bliznę. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Eliza Opublikowano 15 Października 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 15 Października 2014 ja teraz bede 3 miesiace po operacji mięsniaków czy mogę korzystać z solarium Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi