Gość Piotr W. Opublikowano 14 Listopada 2010 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 14 Listopada 2010 Witam. mój problem dotyczy bólu brzucha i przy tym bólu jader podobnego do zacisku. zdarzyło mi się to drugi raz w krótkim odstępie czasu chciałem się dowiedzieć czy jest to coś poważnego? z góry dziękuje za pomoc. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość nina Opublikowano 14 Listopada 2010 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 14 Listopada 2010 kolega trafil do szpitala bo bolal go brzuch i sie okazalo ze ma raka jadra z przezutami do jamy brzusznej i mial operacje lepiej sie przebadaj pozdr Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość MEDICUS Opublikowano 15 Listopada 2010 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 15 Listopada 2010 ile masz lat? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Piotr W. Opublikowano 15 Listopada 2010 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 15 Listopada 2010 aha, dzięki. Mam 19lat. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi