Gość Marcin Opublikowano 20 Sierpnia 2008 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 20 Sierpnia 2008 Jestem po operacji stulejki juz pewnie kolo 10 lat.. nie pamietam dokładnie. Czy da się to jakoś odwrócić tzn. żeby mój penis wyglądał jak przed zabiegiem..? Proszę o wszystkie wskazówki..:) Jeśli możesz napisz też na maila: hammer.13@wp.pl Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość stapler Opublikowano 2 Września 2008 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 2 Września 2008 Musisz poszukać jakiegoś urologa, który zajmowałby się zabiegami plastycznymi na prąciu. Wejdź na stronę http://www.penis.com.pl/content.php?id=104#1 i poczytaj sobie o rekonstrukcji napletka. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość tomek Opublikowano 5 Kwietnia 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 5 Kwietnia 2016 Pozbyłem się stulejki w 3 dni, nie mówiąc nic nikomu. :) Pobrałem poradnik z tej strony i wszystko zrobiłem sam w domu, bez zabiegu. Polecam! www.stulejkawdomu.pl Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Ja Opublikowano 12 Lutego 2018 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 12 Lutego 2018 Rób wszystko, tylko nie słuchaj sie tego powyrzej Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi