Gość kasia Opublikowano 13 Listopada 2010 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 13 Listopada 2010 Z dnia na dzien zauwazylam zgrubienie pod zuchwa. znajduje sie ono posrodku pod zuchwa. sadzac z opisow ktore czytalam wnioskuje ze moga to byc powiekszone wezly. mam tylko pytanie czy to jest normalne ze guzek ten nie jest ruchomy jak w niektorych przypadkach o ktorych czytalam. jest on nieruchomy, jakby byl do czegos przytwierdzony i jest twardy. boli nawet przy najlzejszym dotyku. jedyne co mi jeszcze przychodzi do glowy to moze to jakies powiklania od zeba bo jednoczesnie rano obudzilam sie z obrzeknietym okiem i delikatnym zgrubieniem tuz pod dolna powieka ale jeszcze na wysokosci galki ocznej. licze na szybka i pocieszajaca odpowiedz. z gory dziekuje Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość stapler Opublikowano 15 Listopada 2010 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 15 Listopada 2010 Z reguły węzły chłonne są ruchome. Guz, który Pani opisuje może być o innym charakterze np. typu jakiegoś kaszaka, powiększonej śliniaki podżuchwowej, jakiś miejscowy odczyn zapalny np. od korzenia zębowego. Trudno to określić bez bezpośredniego badania. Najlepiej w tej sprawie udać się na badanie bezpośrednio do lekarza Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Karol Opublikowano 19 Grudnia 2010 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 19 Grudnia 2010 Kaszak też jest ruchomy. Pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość stapler Opublikowano 19 Grudnia 2010 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 19 Grudnia 2010 Tak, kaszaki też są ruchome. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Patrycja Opublikowano 4 Czerwca 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 4 Czerwca 2011 Wczoraj wyczułam z prawej strony pod żuchwą niewielka kulke, boli mnie przy dotyku. Jest ona ruchoma i bardzo twarda, wielkości wisieńki. Nie wiem co to jest i co mam z tym zrobić, proszę o szybką odpowiedz. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość zuzanna Opublikowano 24 Czerwca 2018 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 24 Czerwca 2018 zapewne powiększone węzły chłonne bądź świnka Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi