Gość Piotr Opublikowano 13 Listopada 2010 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 13 Listopada 2010 Stwierdzono u mnie włókniaka niekostniejącego kości udowej. Ma około 8 cm. Długości. Miałem dodatkowe badania (tk angio, rezonas mag.) i stwierdzono że jest to guz naczyniowy. Jestem w kompletnej kropce, nie wiem co robić, proszę o pomoc. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość stapler Opublikowano 14 Listopada 2010 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 14 Listopada 2010 Taki guz typu włókniaka niekostniejącego w Pana przypadku jest bardzo duży i jest duże prawdopodobieństwo, że będzie się rozrastał i niszczył strukturę kości doprowadzając do patologicznych złamań. Z uwagi na to trzeba rozważyć na pewno leczenie operacyjne. Proszę w tej sprawie pilnie skonsultować się z ortopedą. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Piotr Opublikowano 18 Listopada 2010 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 18 Listopada 2010 Bardzo dziękuje! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość IWONA Opublikowano 1 Lutego 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 1 Lutego 2011 mój brat ma włókniaka przy nasadzie prawej kości udowej o wymiarach 25 mm ma 5 mm co robić dziękuję Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi