Gość jola Opublikowano 4 Grudnia 2008 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 4 Grudnia 2008 Przy badaniu usg piersi na wyniku napisano mi, ze w kwdrancie górnym zewn. piersi lewej zmiana o wym. 6 na 4 mm, hypoechogenna, o charakterze raczej cystycznym, doły pachowe wolne. Co to oznacza i co powinnam dalej zrobic? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość stappler Opublikowano 10 Grudnia 2008 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 10 Grudnia 2008 Najlepszym rozwiązaniem będzie wykonanie biopsji cienkoigłowej co określi z dużym prawdopodobieństwem co to jest za zmiana. Z opisu USG wynika, że jest to torbiel i to bardzo mała. Pewnie to takie miejscowe zwyrodnienie sutka. Nic groźnego. Za około rok kontrolne USG. Pozdrawiam. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość monika Opublikowano 9 Lutego 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 9 Lutego 2011 mi na usg napisali ze mam dwie cysty i ognisko zapalne na iles mm.sami niewiedza co to jest Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi