Gość Norbert Opublikowano 12 Listopada 2010 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 12 Listopada 2010 Otóż mam problem. Podczas wytrysku po dzisiejszej masturbacji pojawiła się różowa sperma. Mam 16 lat i nic mnie nie boli, ani nie bolało w tamtej chwili. Nie mam trudności z oddawaniem moczu, i w nocy nie mam potrzeby oddawania moczu. Czy to jest groźne, czy samo przejdzie ? Dodam, że masturbowałem dzisiaj inaczej niż zwykle, tzn nieco mocniej i szybko (brutalniej *)). Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość stapler Opublikowano 13 Listopada 2010 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 13 Listopada 2010 To może być właśnie lekkie podbarwienie spermy wydzieliną krwistą na skutek gwałtownej masturbacji. Radzę na kilka dni przestać się masturbować, a wygląd spermy na pewno wróci do poprzedniego stanu i oczywiście delikatnie obchodzić się z narządem płciowym. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi