Gość Rafa Opublikowano 11 Listopada 2010 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 11 Listopada 2010 Witam, od 2 tygodni boli mnie prawa pachwina - odczuwam kłucie. Ból promieniuje na udo i brzuch. Dodatkowo mam powiększone żyły na penisie i powiększony węzeł chłonny w prawej pachwinie. Co to może być? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Adam Opublikowano 11 Listopada 2010 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 11 Listopada 2010 Może jakieś zapalenie ??? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Rafał Opublikowano 12 Listopada 2010 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 12 Listopada 2010 Byłem u lekarza. Wykluczył przepuklinę, jądra też w porządku. W poniedziałek idę zrobić morfologie, OB i badanie moczu. Czy zapalenie tamtej okolicy może być niebezpieczne ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość stapler Opublikowano 12 Listopada 2010 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 12 Listopada 2010 Raczej nie. Ale trzeba porobić wszelkie badania, aby stwierdzić stan zapalny. Takie objawy mogą np. świadczyć o zapaleniu układu moczowego. Może warto byłoby jeszcze w tej sprawie skonsultować się z urologiem. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Rafał Opublikowano 13 Listopada 2010 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 13 Listopada 2010 Wszelkie badania? Czyli nie skończy się na tych o których pisałem wyżej? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Rafał Opublikowano 15 Listopada 2010 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 15 Listopada 2010 Dzisiaj odebrałem wyniki. Mam podwyższone WBC - 10,2 oraz NEUT% - 76,8 natomiast pomniejszone LYMPH% -15,6 oraz RDW-SD - 35,5 Co to oznacza? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość dodano Opublikowano 12 Listopada 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 12 Listopada 2017 Zobacz choroby penisa zdjęcia http://www.bolimnie.com/anatomia/penis-pracie-czlonek-choroby Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi