Gość Asia Opublikowano 10 Grudnia 2008 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 10 Grudnia 2008 Od kilku lat obserwuję u siebie guzek, stwardnienie na ramieniu na wysokości łokcia, wyraźnie wyczuwalne przy dotyku choć na oko nie widoczne. Przy jego ściskaniu wydobywa się jakaś biała treść o konsystencji jakby łoju. Po paru dniach guzek znów jest nabity. Niepokoi mnie co to jest. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość haemophilus Opublikowano 10 Grudnia 2008 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 10 Grudnia 2008 Trudno z opisu powiedzieć czy to jest jakaś cysta skórna bądź inna zmiana. Najlepiej udać się z tą zmianą do chirurga. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Trinity Opublikowano 18 Listopada 2009 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 18 Listopada 2009 Mam ten sam problem! Tylko u mnie pojawił się na plecach.Nie dość, że wyciskając wydobywa się biała wydzielina to jeszcze do tego jakby nitki.Co to może być? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość stapler Opublikowano 18 Listopada 2009 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 18 Listopada 2009 To prawdopodobnie kaszak. Radzę z tym problemem udać się do chirurga. Leczenie kaszaka polega na jego doszczętnym chirurgicznym usunięciu. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość dodano Opublikowano 21 Listopada 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 21 Listopada 2017 Zobacz choroby człowieka zdjęcia http://www.bolimnie.com/galeria-chorob Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi