Gość grażyna Opublikowano 9 Listopada 2010 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 9 Listopada 2010 Mam taki problem nie mogę za długo siedzieć bo boli mnie pod piersiami to tak wygląda jakby było za dużo wątroby czy innego narządu ,mam taki ucisk że muszę się położyć i wyprostować się.Co to może być ,DZIĘKUJE Z GÓRY Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość stapler Opublikowano 13 Listopada 2010 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 13 Listopada 2010 Trudno mi określić bez bezpośredniego badania. Przyczyn takiego bólu może być wiele. Najczęściej przyczyną są neuralgie czyli samoistne podrażnienia nerwów obwodowych. Aby wykluczyć przyczyny związane z patologią w zakresie jemy brzusznej trzeba by wykonać USG jamy brzusznej. Proszę w tej sprawie bezpośrednio skonsultować się z lekarzem. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi