Gość PJ Opublikowano 9 Listopada 2010 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 9 Listopada 2010 Kłaniam się wszystkim, Mam takie krótkie pytanie. Oto moja rana po operacyjna po wycięciu wyrostka w 6-tym dniu. Czy wszystko jest tak jak powinno być? Oto link do zdjęcia. Przepraszam za poprzedni wątek - link jest tam nie działa na tym forum. http://img513.imageshack.us/img513/4309/6dzien.jpg Zabieg miałem robiony w UK, po 12h dostałem ziemniaki, sos i groszek a na deser lody. Zjadłem część i trochę po tym bolał brzuch. Po 18 godzinach zostałem wypisany do domu. Na ten moment nie odczuwam bólu po za raną i momentami jak się ruszam. Co 4 godziny biorę paracetamol i tramadol. Wielkie dzięki za poświęcony czas. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość stapler Opublikowano 12 Listopada 2010 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 12 Listopada 2010 Rana według załączonego zdjęcia goi się prawidłowo. Oczywiście bez bezpośredniego badania nie powiem czy aby na pewno. Jednak z przedstawionych przez Pana faktów okres pooperacyjny jest prawidłowy. W razie wątpliwości trzeba w tej sprawie skonsultować się z lekarzem bezpośrednio. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość PJ Opublikowano 16 Listopada 2010 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 16 Listopada 2010 Dziękuje Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi