Gość LOST Opublikowano 8 Listopada 2010 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 8 Listopada 2010 Witam! Mam 20 lat, dokucza mi umiarkowanie silny, tępy ból kości piszczelowej prawej nogi. Przypominam sobie, że miewałam już podobne bóle, towarzyszyły mi nawet w dzieciństwie, czasem bolała jedna noga, czasem dwie, potem dolegliwości same mijały, pojawiają się rzadko, co jakiś czas. Co to może być? Dodam, że niedawno robiłam badania krwi, wykryto anemię, OB i CRP w normie. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość stapler Opublikowano 10 Listopada 2010 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 10 Listopada 2010 Bez bezpośredniego badania trudno określić co jest powodem tychże dolegliwości. Radziłbym na początku celem diagnostyki wykonać RTG podudzia i z wynikiem skonsultować się z ortopedą. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi