Gość andrzej Opublikowano 8 Listopada 2010 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 8 Listopada 2010 Witam, od 2 dni skurczyły mi się jądra, z prawym wszystko jest ok, ale w lewym czuje ból, taki ścisk jakby jądro miało mało miejsca, w jądrze nie mam żadnych guzów ani zmiany koloru moszny, byłem wczoraj w szpitalu lecz na USG wynik wyszedł prawidłowy że wszystko jest w porządku, lekarz powiedział ze to może być naciągniecie mięsnia brzucha i przez to czuje to w jądrze i podbrzusiu. Co to może być czy to jest naturalne ? Czy jednak coś mi dolega ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość stapler Opublikowano 11 Listopada 2010 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 11 Listopada 2010 Bez badania trudno mi określić. Jeśli rzeczywiście struktura jądra i powrózka nasiennego jest prawidłowa w badaniu USG to zapewne wszystko z tymi strukturami jest w porządku. Być może tak jak powiedział lekarz doszło do nadwyrężenia mięśni powłok brzusznych co wyzwala nawet ból jądra przez pociąganie. W razie wątpliwości można jeszcze w tej sprawie skonsultować się z urologiem. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi