Gość Zbigniew Opublikowano 7 Listopada 2010 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 7 Listopada 2010 Około dwóch tygodni temu przeszedłem operację żylaków prawej nogi. Lekarz podczas operacji dokonał cięcia w pachwinie. Po 10 dniach zdjęto mi szwy. Dziś zauważyłem, że górna część blizny rozstąpiła się tworząc czarny punkt o średnicy ok 5 mm przykryty delikatną szklistą skórą. Czy to może być rozerwanie się dopiero co zagojonej rany? Co powinienem zrobić w tej sytuacji? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość stapler Opublikowano 16 Listopada 2010 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 16 Listopada 2010 Doszło do niewielkiego rozejścia się blizny pooperacyjnej. To nic groźnego. Czasami tak się zdarza. W takiej sytuacji nic się nie robi. Proszę się nie martwić. Blizna będzie prawidłowa. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi