Gość mati214 Opublikowano 7 Listopada 2010 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 7 Listopada 2010 Od kilku dni odczuwam ból lewego jądra ale tylko przy dotyku, mam też ból w lewym podbrzuszu, lekarz stwierdził zapalenie pachwiny, kiedy chodzę jądro nie boli tylko lekko to podbrzusze, kiedy leże nie boli nic więc mogę spać spokojnie, czy jest to normalne przy zapaleniu pachwiny? Zaznaczam że podczas kąpieli lekko zahaczyłem przypadkiem o lewe jądro i lekko zabolało ale tylko chwile, jest to tylko uraz mechaniczny który minie czy może objawy jakiejś choroby? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość stapler Opublikowano 8 Listopada 2010 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 8 Listopada 2010 To raczej zapalenie jądra i/lub powrózka nasiennego przy takich objawach jak Pan opisuje. W ten sposób myślę, że chorobę wytłumaczył lekarz mówiąc zapalenie pachwiny. Proszę kierować się zaleceniami lekarza, a powoli dolegliwości powinny ustąpić. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość mati214 Opublikowano 9 Listopada 2010 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 9 Listopada 2010 Zauważam, choć nie chcę zapeszyć, że dolegliwości jednak minimalnie ustępują, jądro przy dotyku prawie nie boli, wcześniej zawsze, podczas chodzenia podbrzusze czasem również nie boli choć zdarza się jeszcze, czytałem, że podczas takich chorób grozi bezpłodność, jest to nieuniknione w moim przypadku? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość stapler Opublikowano 10 Listopada 2010 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 10 Listopada 2010 Na pewno nie można powiedzieć, że jest to nieuniknione. Skoro ból ustępuje być może proces zapalny także. Tylko niewielka ilość zapaleń jąder skutkuje bezpośrednio niepłodnością. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi