Gość Patryk Opublikowano 7 Listopada 2010 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 7 Listopada 2010 Witam. Mam 14 lat i całkiem niedawno zauważylem że podczas dotyku prącia, niedaleko żołędzia, pod skórą mam jakby kulkę. Gdy ją dotykam, naciskam odczuwam ból, lecz gdy zdejmę skórę jest ona bezbolesna. Troszkę się tego obawiam, czytałem trochę ale dalej nie wiem co to jest i jakie może być rozwiązanie... Muszę przyznać że jest to dręczące gdyż podczas chodzenia lub normalnych czynności i co gorsze bezwarunkowej erekcji odczuwam nieprzyjemny ból. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość stapler Opublikowano 7 Listopada 2010 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 7 Listopada 2010 Bez badania bezpośredniego trudno odpowiedzieć na to pytanie. Być może to jakiś zaczopowany gruczoł łojowy w niewielkim odczynie zapalnym. Najlepiej byłoby o tym problemie poinformować rodziców i udać się na badanie do lekarza. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość dodano Opublikowano 12 Listopada 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 12 Listopada 2017 Zobacz choroby penisa zdjęcia http://www.bolimnie.com/anatomia/penis-pracie-czlonek-choroby Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi