Gość Gosiula89 Opublikowano 20 Sierpnia 2008 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 20 Sierpnia 2008 Jestem 2 tyg po operacji laparoskopowej. miałam ostre zapalenie wyrostka oraz wezłow chłonnych , rana sie ładnie goji ale ma lekki bol z prawej str takie jakby małe kłucie.utrzymuje diete lekkostrawną wyprozniam sie codziennie ale od 2 dni podczas wyprozniania sie zauwazyłam krew z odbytu,ty to sa jakies objawy komplikacji pooperacyjnej??? :(:( Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość stapler Opublikowano 20 Sierpnia 2008 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 20 Sierpnia 2008 Raczej to niezależna choroba. Na pewno musisz jak najszybciej udać się do lekarza. Najczęściej żywo-czerwona krew na stolcu lub wczasie podcierania sie papierem jest związana z krwawiącymi żylakami odbytu. Jednak musi zbadać Cie lekarz, żeby wykluczyć inne niebezpieczne schorzenia (nowotwór). Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi