Gość Krzysiek Opublikowano 6 Listopada 2010 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 6 Listopada 2010 Dzisiaj przeciąłem sobie palca dość mocno, szybko poleciałem do łazienki i wsadziłem go pod zimną wodę. Nagle poczułem się bardzo słabo i zemdlałem, moja dziewczyna po chwili mnie ocuciła. Palec już nie krwawi, w sumie czuję się już bardzo dobrze. Tylko nie wiem czy to może być coś poważnego skoro zemdlałem i dlaczego ? nigdy wcześniej nie miałem takich problemów na widok krwi nawet jak miałem jakąkolwiek ranę. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość stapler Opublikowano 6 Listopada 2010 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 6 Listopada 2010 Myślę, że to tylko taka reakcja uogólniona na stres związany z bólem i widokiem krwi (to, że wcześniej widok krwi na Pana nie wpływał nie znaczy, że nie może wpłynąć negatywnie w każdej chwili). Jeśli nie ma krwawienia z rany, omdlenie całkowicie ustąpiło to nie ma powodu do niepokoju. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi