Gość Elżbieta Opublikowano 5 Listopada 2010 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 5 Listopada 2010 Witam za nie cały miesiąc mam mieć operację żylaków mam gorszą kończynę prawą*układ żył głębokich drożny,odpiszczelowa i odstrzałkowa też ale przy odpiszczelowej mam refluks już 4 stopnia*i wiem że będę miała nacinane i w pachwinie i w kostce i wycinaną całą żyłę,moje pytanie brzmi jakie jest znieczulenie czy ogólne czy w kręgosłup,jak długo to trwa czy boli przy znieczuleniu w kręgosłup,i jak pacjenci długo po tym dochodzą do siebie,mam dwoje dzieci i nie sądzę że będę mogła długo leżeć w łóżku,a kiedy można wrócić do pracy mam 33lata może wiek też ma znaczenie w kwestii dochodzenia do siebie,dziękuję za odpowiedź. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość ela Opublikowano 5 Listopada 2010 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 5 Listopada 2010 4 lata tem mialam operacje zylakow ,znieczulenie bylo w kregoslup raczej bezbolesne .po zabiegu podano leki przeciw bolowe i nic nie bolalo .po 4 dniach wrocilam do domu.do pracy wrocilam po ok 1,5 miesiaca. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi