Gość Kamil Opublikowano 4 Listopada 2010 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 4 Listopada 2010 Witam. Moja sytuacja wygląda następująco, mam krótkie wędzidełko i nie jestem w stanie ściągnąć do końca skóry z penisa (gdy ściągam do końca bardzo mnie to boli). Po za tym boli mnie gdy dotykam czymkolwiek odsłoniętej główki penisa. Mam zamiar wybrać się z tym do lekarza ale chciałbym się dowiedzieć czy można uprawiać sex mając te przypadłości. Wiem że może dojść do zerwania wędzidełka ale co z nadwrażliwością? Pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość stapler Opublikowano 4 Listopada 2010 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 4 Listopada 2010 Można odbywać stosunki seksualne i nadwrażliwość żołędzia nie powinna mieć na to wpływu. Gorzej ze zbyt krótkim wędzidełkiem. Może w czasie stosunku dojść do jego zerwania i silnego krwotoku wymagającego pilnej interwencji chirurgicznej. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość siostra Opublikowano 13 Listopada 2010 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 13 Listopada 2010 Witam. Nadwrażliwość jak najbardziej jest. czasem podczas stosunku czuć ból i często krwawi spod napletka. Mój brat miał na to zabieg. Ale podobno sex w tej chwili to dla niego coś, czego podczas 4-letniego związku z kobieta nie czuł. Zawsze go bolało, teraz ma podobno fantastyczne osiągnięcia. Zabieg jest króciutki ale koniczny. Mam nadzieje, że pomogłam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi