Gość Kasia Opublikowano 9 Grudnia 2008 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 9 Grudnia 2008 W okolicach zimy wymczuwam guzka ( ruchomą chrząstkę ) ponizej prawej skroni, przed uchem , jest bezbolesna, ale mam wrażenie że trochę się powiększyła, , boję się że może coś uciskać , bo mimo bólów , jak sie ją dotyka to czuć delikatne pulsowanie. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość haemophilus Opublikowano 9 Grudnia 2008 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 9 Grudnia 2008 Najlepiej żeby zbadał Cie lekarz. Może to zapalenie przebiegającego w tym miejscu naczynia lub inna zmiana, której bez badania trudno jest ocenic. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Kasia Opublikowano 10 Grudnia 2008 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 10 Grudnia 2008 Do jakiego lekarza się udać , do chirurga??? , czy do lekarza ogólnego (internisty, żeby dalej mnie gdzieś skierował ). Czy ta narośl może być spowodowana tym, że kiedyś podczas jedzenia przeskoczyło mi coś w zawiasie żuchwy( nic bolesnego, ale nieprzyjemny odgłos ) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość haemophilus Opublikowano 10 Grudnia 2008 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 10 Grudnia 2008 Na początek najlepiej udać się do lekarza ogólnego. W zależności jakiego charakteru będzie ta zmiana tak pokieruje dalej. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość dominika Opublikowano 8 Lutego 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 8 Lutego 2012 Kasia i co to w koncu było? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi