Gość Paweł Opublikowano 3 Listopada 2010 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 3 Listopada 2010 Witam, ostatnio udałem sie na wizytę do urologa gdyż sadziłem ze coś nie tak się ze mną dzieje. Zrobiłem badanie urynodynamiczne ( sikając do ubikacji) następnie po odczytaniu wydruku komputerowego lekarz stwierził że wsyztsko jest ok. Tzn mocz nie zalega jest prawidlowa pojemnośc pęcherza oraz siła strumienia. Dodatkowo zrobił mi usg jamy brzusznej oraz pracia. Wszytskie wyniki mam w jak najlepszym porzadku, jednak mam pewne obawy co do gruczolu krokowego. Ostatnimi czasy moje wytryski charakteryzują sie mniejsza siła (zasięgiem) oraz moja ochota na seks zmalala. Mam takie pytanie czy powyższe badania wykonane przez lekarza pozwalaja stwierdzic schorzenie gruczolu krokowego? CZy tez trzeba udac sie na oddzielne usg prostaty? Dodam tylko ze mam 24 lata Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość medicus Opublikowano 3 Listopada 2010 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 3 Listopada 2010 Czy badał lekarz gruczoł palcem przez odbyt? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Paweł Opublikowano 6 Listopada 2010 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 6 Listopada 2010 badał i było wszystko niby ok. Kiedys przy podnieceniu wydobywała sie maź z członka (plyn ejakulacyjny) teraz nie. Chyba ze przy dlugiej masturbacji odrobinke widac, ale to nie ta sama ilosc co kiedys Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość stapler Opublikowano 7 Listopada 2010 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 7 Listopada 2010 Na pewno urolog robiąc USG brzucha wykonał także USG prostaty (przykłada się wtedy głowicę nad spojenie łonowe). Na pewno więc gruczoł krokowy jest zdrowy skoro nic nie stwierdził podejrzanego urolog. Problemy z seksem i wytryskiem mogą mieć podłoże psychogenne (najczęściej tak bywa). Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi