Gość Jarosław Opublikowano 2 Listopada 2010 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 2 Listopada 2010 Witam serdecznie Ostatnio uprawiałem seks z pewną dziewczyną na imprezie, bez prezerwatyw. Następnego dnia napletek spuchł, jest cały czerwony, przy ściąganiu potwornie boli (lekki ból/szczypanie czuć przy jakimkolwiek dotyku), kiedy ściągam widzę, że skóra na nim pęka, zaś na żołędziu utworzyła się biała warstwa wyglądająca jak schodząca skóra, która strasznie nieprzyjemnie pachnie. W internecie szukałem odpowiedzi na to co to może być i chyba najbardziej prawdopodobnie brzmi rzeżączką, lecz nie jestem pewien. Z góry dziękuje za odpowiedź i pozdrawiam Jarosław Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość stapler Opublikowano 3 Listopada 2010 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 3 Listopada 2010 Raczej takie objawy sugerują zakażenie grzybicze. Proszę w tej sprawie bezpośrednio udać się do lekarza. Zapewne będzie potrzebne włączenie odpowiednich leków przeciwgrzybiczych lub być może przeciwbakteryjnych miejscowo i/lub ogólnie. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość dodano Opublikowano 12 Listopada 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 12 Listopada 2017 Zobacz choroby penisa zdjęcia http://www.bolimnie.com/anatomia/penis-pracie-czlonek-choroby Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi