Gość Tomasz Opublikowano 2 Listopada 2010 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 2 Listopada 2010 Mam guzki w tarczycy od 1997r - pierwotnie były odsysane (jeden - ok.25 ml drugi ok.2ml - po jednym na płat) zostały zasuszone (poprzez wstrzykiwanie po odessaniu spirytusem - samo odsysanie nic nie dawało. Na dzień dzisiejszy podobno po zabiegu chirurgicznym na nodze gdzie posmarowano miejsce zabiegu jodyną, lub z powodu leczenia zębów jodoformem - uaktywnił mi się jeden z guzków, czekam na scyntygrafię. Moje pytanie - czy mogę naświetlać tarczycę lampą BIOPTRON Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość beata Opublikowano 2 Listopada 2010 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 2 Listopada 2010 Ja już zadawałam takie pytanie i wiem ,że można naświetlać zgodnie z zaleceniami producenta lampy. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi