Gość Magdalena Opublikowano 2 Listopada 2010 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 2 Listopada 2010 Dzien dobry, tydzien temu miałam wycięty wyrostek robaczkowy. Miejsce blizny za bardzo nie boli, jednak niepokoi mnie to, ze miejsce od blizny do kilku cm w dól jest tak jakby *zdrętwiałe*,tzn gdy np dotykam je to jakby tego nie czuję, a na koncu jest taki punkt który mnie dość mocno boli. (to przeszywająco/kłujący rodzaj bólu,dochodzący z wewnątrz, w szczególności gdy np siadam,kładę się,wstaję). Czy to normalny objaw, czy raczej nie? Co to moze być? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość stapler Opublikowano 3 Listopada 2010 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 3 Listopada 2010 To normalny objaw związany z istnieniem szwów wewnętrznych dających takie dolegliwości na skutek ich ucisku na przebiegające tam nerwy. Powoli takie dolegliwości powinny ustępować ponieważ szwy te są wchłanialne. Niestety może to trwać czasami tygodniami. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Magdalena Opublikowano 6 Listopada 2010 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 6 Listopada 2010 Dziękuję za odpowiedź, pozdrawiam serdecznie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi