Gość rena Opublikowano 2 Listopada 2010 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 2 Listopada 2010 Witam Panie Doktorze 5 tygodni temu przeszłam czwarty zabieg na przepuklinie pępkowej.Wszystkie zabiegi trwały od 2007 r. miałam wszczepioną siatkę ,którą organizm zaczął odrzucać,i przy czwartym zabiegu w zniwczuleniu ogólnym usunięto guz zapalny powłok utworzony wokół siatki, dokonano plastyki powięzi sp.zdwojenia.Mam zalecony pas na 3 miesiące i unikania nadmiernych wysiłków fizycznych.Pracuje fizycznie jako kasjer w markecie, po jakim czasie powinnam powrócić do wykonywanych czynności w pracy? Z góry dziękuje za odpowiedź. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość stapler Opublikowano 2 Listopada 2010 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 2 Listopada 2010 Zazwyczaj w takim przypadku uzyskuje się zwolnienie z pracy na okres około 3 miesięcy, ale ostateczną decyzję w tej sprawie musi podjąć chirurg prowadzący Panią. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość malgorzata Opublikowano 1 Stycznia 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 1 Stycznia 2011 mialam przepukline pepkowa oporewana 15 .12. 2010r. i zalozona siatke kiedy moge jezdzic na rowerze i plywac? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość stapler Opublikowano 1 Stycznia 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 1 Stycznia 2011 Po około miesiącu. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi