Gość Wojtek Opublikowano 1 Listopada 2010 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 1 Listopada 2010 Jakiś czas temu pojawiło mi sie coś w rodzaju *pryszcza* na penisie(mniejwiecej na jego srodku ) postanowilem go wycisnac. Dwa dni temu zauwzaylem guza pod skora, zdziwilo mnie to bo staram sie dbac o higienę. Maielm nadzieje, ze za jakis czas zniknie. Niestety, zamiast zniknac powiekszyl sie, dzisiaj ma srednice okolo 0.8cm i jest zauwazalny golym okiem. Co to moze byc i co z tym moge zrobic ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Wojtek Opublikowano 1 Listopada 2010 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 1 Listopada 2010 Dzisiaj podczas kapieli zauwazylem, ze pojawily sie biale kropki na tym guzie, wystarczylo lekko dotknac i biala maź sama wyciekla. Jednak chwile potem zauwazylem ze wycieka z tego ropa... Co moge na to stosowac ? moze jakas masc ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Art Opublikowano 20 Listopada 2010 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 20 Listopada 2010 mam identycznie to samo sporo krostek mialem po wycisnieciu jak z pryszczami na twarzy znikaly ale jedna sie zrobila dosyc spora jest to krepujaca przy partnerce chyba bym zglupial sam nie wiem moze jakas masc na to jest? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość stapler Opublikowano 21 Listopada 2010 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 21 Listopada 2010 Trzeba najlepiej w tej sprawie udać się do dermatologa. Czasami maści z antybiotykiem z dodatkiem sterydu dają dobre efekty. Maści takie są dostępne na receptę. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość dodano Opublikowano 8 Listopada 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 8 Listopada 2017 Zobacz choroby penisa zdjęcia http://www.bolimnie.com/anatomia/penis-pracie-czlonek-choroby Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi