Gość Danuta Opublikowano 31 Października 2010 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 31 Października 2010 Witam! Od około ośmiu miesięcy na kości policzkowej pod prawym okiem pojawiła się mi się dziwna opuchlizna. Nie wiem sama, czy jest to narośl na kości, czy coś wodnistego pod skórą. Czuję w tym miejscu często pulsowanie, czasem lekki ból i ucisk. Wygląda to dokładnie jak na zdjęciach zamieszczonych na stronie http://dooktor.pl/forum/index,466,opuchlizna_lewego_policzka.html. Szukałam wszędzie informacji na ten temat, ale nic podobnego nie znalazłam. Dodam, że w styczniu miałam wypełniane restylanem bruzdy nosowe. Lekarz, który wykonywał zabieg, stwierdził, że to nie jest na pewno wynikiem wypełniania i nie wie, co to jest. Bardzo proszę o radę, bo nikt nie potrafi mi powiedzieć, co to jest, a bardzo się boję. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość stapler Opublikowano 1 Listopada 2010 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 1 Listopada 2010 Trudno mi odpowiedzieć na to pytanie bez bezpośredniego zbadania tejże zmiany. Trzeba z tym problemem udać się na konsultację do chirurga. Może w tym miejscu tworzy się jakiś np. kaszak. Bez bezpośredniego badania trudno określić. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość anna Opublikowano 1 Listopada 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 1 Listopada 2014 proszę o odpowiedż ok jakiegoś czasu czuję pulsowanie nerwu w policzku nie jest to bolesne ale bardzo mnie niepokoi dosłownie czuję ten drgający nerw ,proszę o odpowiedz co to może być Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi