Gość Marek Opublikowano 31 Października 2010 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 31 Października 2010 Witam Ostatnio miałem taką rewolucje jeśli chodzi o jadłospis ponieważ cały dzień jadłem pizze i popijałem pepsi. od tamtego dnie nękają mnie częste bekania z uczuciem smaku *jajka* w ustach przy czym występuje zgaga oraz uczucie *pełności* co robić czy to może być początek czegoś poważnego czy może po prostu przeciążyłem żołądek? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość stapler Opublikowano 2 Listopada 2010 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 2 Listopada 2010 To prawdopodobnie stan zapalny błony śluzowej żołądka spowodowany nadużyciem ciężko strawnych pokarmów. Proszę spróbować przez kilka dni pozażywać leki zmniejszające wydzielanie kwasu solnego przez żołądek (np. ranitydyna, famotydyna, pantoprazol), a dolegliwości powinny powoli ustąpić. Jeśli do tego nie dojdzie radzę w tej sprawie zgłosić się bezpośrednio do lekarza. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość sykmunt Opublikowano 28 Lutego 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 28 Lutego 2013 haha to ile tej pizzy zjadłeś andrzejku? 3 pizze? czy całą przez cały dzień? jak słaba dupa to i chlebem się struje!!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi