Gość Karina Opublikowano 31 Października 2010 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 31 Października 2010 Ok 20 września w skutek popchnięcia przez inną osobę, niefortunnie upadłam i uderzyłam tyłem głowy (dokładnie górną, tylną częścią) o krawężnik. W miejscu uderzenia skóra była rozcięta. Udałam się na pogotowie, gdzie założono mi 3 szwy. Na szczęście nie miałam wstrząsu mózgu. Po 10 dniach od wypadku szwy zostały zdjęte, a po ok 2,5 tygodnia opuchlizna zeszła i już mnie nie bolało jak dotykałam tego miejsca. Wczoraj rano (30 października) w miejscu gdzie nastąpił uraz pojawił się guz i odczuwam ból nawet przy zwykłym poruszaniu głową, a skóra w tym miejscu ma ciemno-różowy kolor. Powinnam zgłosić się do lekarza? Czy po prostu jest to normalne po tego typu urazach? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Agnieszka Opublikowano 31 Października 2010 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 31 Października 2010 Witam, 08.10.miałam wycinanego dużego kaszaka z tyłu głowy, ze stanem zapalnym. Wszystko niby się goi, ale od kilku dni zaczęły się znowu pojawiać strupy w miejscach szwów, oraz wydziela sie chyba ropa. Czy to jest normalne?? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi