Gość Krzysiek Opublikowano 30 Października 2010 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 30 Października 2010 Witaj, zrobiłem niedawno zabieg usunięcia stulejki. Podczas noszenia szwów kilkakrotnie zdejmowałem napletek ale za każdym razem to samo: podczas spoczynku wszystko w porządku, ładnie się ściągał z lekkim oporem i w porządku. Natomiast w stanie wzwodu wędzidełko po ściągnięciu ściska mi prącie tak że bardzo boli a sam żołądź sinieje, w obawie przed powstaniem załupka czy czegoś w tym stylu szybko ściągam wtedy napletek. Sam lekarz przy ściąganiu szwów powiedział że wszystko jest w porządku.. od zabiegu minęły 2 tygodnie. Czy to trzeba jeszcze raz zoperować? czy bo dłuższym czasie problem zniknie? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość stapler Opublikowano 1 Listopada 2010 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 1 Listopada 2010 Prawidłowe wytworzenie blizny następuje po około 3 miesiącach od zabiegu dlatego w chwili obecnej trudno ocenić czy wszystko jest w porządku. Radzę nadal ćwiczyć napletek tak jak do tej pory, rozciągać go systematycznie. Blizna zapewne po pewnym czasie uelastyczni się i nie będzie takich problemów jak Pan opisuje powyżej. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi