Gość Mariusz Opublikowano 30 Października 2010 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 30 Października 2010 Dzień dobry mam pytanie mam na jarach takie daszki/końcówki/czubki, które mnie bolą , są one usadowione na końcówkach jądra ,przy dotknięciu bolą mnie , nie miałem żadnego urazu nie uderzyłem się ani nic w tym stylu . Co to może być ? Jestem bardzo zaniepokojony proszę o Jakąkolwiek odpowiedz bądz wskazówkę Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość mateusz Opublikowano 30 Października 2010 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 30 Października 2010 jeżeli opisuje pan struktury znajdujące się przy dolnym biegunie jąder, wielkości ziarna sezamu, wtedy są to normalne struktury, które w zależności od osoby mogą boleć (tylko przy dotyku) proszę odpisać jeśli ból występuje również bez dotyku/ucisku Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Mariusz Opublikowano 31 Października 2010 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 31 Października 2010 Dziękuje że Napisałeś Mateuszu , niestety to znajduje się na górnej część tj gdy siedzę i jądra leżą to skierowane jest to do góry w stronę komputera Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość stapler Opublikowano 1 Listopada 2010 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 1 Listopada 2010 Te struktury na górnej powierzchni jąder to najądrza. Jeśli są one bolesne przy dotyku może to świadczyć o ich stanie zapalnym. Radziłbym w tej sprawie skonsultować się najlepiej z urologiem, który oceni stan jąder i najądrzy i zaleci odpowiedni sposób postępowania. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi