Gość asia Opublikowano 30 Października 2010 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 30 Października 2010 Dziendobry pisze poniewaz mam problem od kilku lat biore euthyrox 100 i 125 i z tego co czytam wszystcy wlasnie co biora takie same leki to chudzinki a u mnie znow jest odwrotnie po operacji przytylam 20 kilo, czy cos jest nie tak? prosze o pomoc! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość stapler Opublikowano 1 Listopada 2010 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 1 Listopada 2010 Należałoby wykonać badanie poziomu we krwi TSH i fT4. Być może ma Pani zbyt niski poziom hormonów tarczycy mimo zażywania tak dużych dawek substytutów hormonalnych. Z wynikami należy skonsultować się z endokrynologiem. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Madzia Opublikowano 1 Listopada 2010 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 1 Listopada 2010 Witam, czeka mnie usunięcie wolów guzowatych tarczycy, mam pytanie , czy są tego jakieś negatywne skutki,czy po zabiegu bierze się jakieś leki, czy możliwe jet przybieranie na wadze? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość asia Opublikowano 2 Listopada 2010 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 2 Listopada 2010 odp. dla madzia: witam nie po operacji nie ma zadnych skutkow ubocznych po za blizna jktora zostaje po operacji, ale ja od poczatku tym sie nie przejmowalam i nie mam zamiaru sie przejmowac:) mysle ze bedziesz musiala brac jakies tabletki i mysle ze az do smierci. a co do wagi to ja przytylam i to az prawie 3o kilo ale widzisz widocznie te tabletki ktore biora sa za slabe. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi