Gość Ewa z Mazur Opublikowano 30 Października 2010 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 30 Października 2010 Witam, w sierpniu br miałam zabieg plastyki przepukliny na stopie. już 4 dni po zabiegu w miejscu cięcia zrobił się krwiak który się do tej pory nie wchłonął. stopa jest opuchnięta, bolesna, dodatkowo nie mam czucia w 2 palcach i częsci stopy. stosowałam się do zaleceń lekarza: robiłam okłady z lodu, potem ciepłe okłady, smarowałam stope Liotonem, chodziłam na zabiegi fizjoterapeutyczne....nic nie pomogło. na ost wizycie lekarz oświadczył ze już nic nie można zrobić i po prostu trzeba z tym żyć...czy faktycznie nic nie można poradzić??? czy skontaktowac się z innym lekarzem?? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość stapler Opublikowano 1 Listopada 2010 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 1 Listopada 2010 Proszę najlepiej w tej sprawie jeszcze skonsultować się z jakąś fachową poradnią rehabilitacyjną. Jeśli doszło do uszkodzenia nerwów w czasie zabiegu, a tak z tego wynika, ich regeneracja trwa około 6-9 miesięcy dlatego jest szansa na powrót prawidłowej czynności stopy. Teraz tylko odpowiednie zabiegi rehabilitacyjne mogą przywrócić prawidłowy stan stopy. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi