Gość Mateusz Opublikowano 29 Października 2010 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 29 Października 2010 Ostatnio załuważyłem że moj penis jest jakiś bardziej miękki.Chciałbym sie zapytać co mogło być przyczyną czy może mi coś sie urwało np w nocy no nie wiem .Czy to jest coś grożnego penis jest miękki i boli od kilku dni.Czy to przejdzie nie widać zadnych obrzęków i zaczerwiniewień.Proszę o pomoc. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość stapler Opublikowano 29 Października 2010 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 29 Października 2010 Trudno określić bez bezpośredniego badania. Jeśli rzeczywiście budzi to Pana niepokój trzeba w tej sprawie skonsultować się z urologiem. Takie objawy mogą sugerować jakiś stan zapalny ciał jamistych prącia. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Mateusz Opublikowano 30 Października 2010 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 30 Października 2010 Czy grożny jest ten stan zapalny ciał jamistych prącia Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość stapler Opublikowano 1 Listopada 2010 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 1 Listopada 2010 Nie. Taki stan zapalny z reguły dobrze leczy się po zastosowaniu leków przeciwzapalnych. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Mateusz Opublikowano 3 Listopada 2010 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 3 Listopada 2010 Czy mogłbyś podać nazwę tych leków czy są to leki na recepte. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość dodano Opublikowano 12 Grudnia 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 12 Grudnia 2017 Choroby penisa zdjęcia http://www.bolimnie.com/anatomia/penis-pracie-czlonek-choroby Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi