Gość Robert 29 Opublikowano 29 Października 2010 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 29 Października 2010 Witam ,mam problem z równowagą ,często kręci mi się w głowie i trace równowage.Nie pije alkoholu ,uczęszczam na siłownie ,nie zarzywam narkotyków.Czasami odczówam słaby ból z tyłu głowy,lekarze w Angli powiedzieli mi ze mam problemy z błędnikiem po antybiotykach,prosze o pomoc,dziękuje i pozdrawiam. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość stapler Opublikowano 30 Października 2010 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 30 Października 2010 Jeśli rzeczywiście zawroty głosy są związane z uszkodzeniem błędnika leczeniem powinien zająć się laryngolog. To on powinien przeprowadzić odpowiednią diagnostykę i włączyć odpowiedni sposób leczenia tychże dolegliwości. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Robert 29 Opublikowano 30 Października 2010 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 30 Października 2010 A jeżeli diagnoza przez lekarzy w Angli jest błędna to co to może być według PANA? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość stapler Opublikowano 1 Listopada 2010 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 1 Listopada 2010 Raczej mają rację. Aby jednak potwierdzić lub wykluczyć tą diagnozę trzeba w tej sprawie rzeczywiście skonsultować się z laryngologiem. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi