Gość Patrycja Opublikowano 29 Października 2010 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 29 Października 2010 Witam. Dziś wyczułam małe zgrubienie w okolicach prawego ucha pod skronią. W dotyku przypomina ono ziarenko grochu. Jest bezbolesny, nawet po uciśnięciu. Mam wrażenie, iż się przesuwa. Nie mam pojęcia czy znajdował się on tam wcześniej. Okolice żuchwy nie wykazują żadnych zmian np. opuchnięcia. Bardzo proszę o poradę, gdyż nie mam pojęcia co dalej z tym robić, a martwi mnie czy nie jest to nic poważniejszego. Pozdrawiam Patrycja. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość stapler Opublikowano 31 Października 2010 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 31 Października 2010 Trudno mi określić bez badania co to może być. Najczęściej w rejonie głowy występują kaszaki (mogą też być np. włókniaki, drobne tłuszczaki, skórniakowłókniaki). Trzeba z tym problemem najlepiej udać się do chirurga. On po badaniu wyjaśni czym może być ten guzek i zaleci odpowiedni sposób postępowania. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi