Gość MARCIN Opublikowano 28 Października 2010 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 28 Października 2010 Iwtam serdzecznie mam takie pytanie poddalem sie w pon w Krakowie zabiegowi usuwania stulejki oraz plastyki napletka i doktor kazal mi sciagnac napletek ale moj penis jest bardzo siny i sciaganie powoduje ogromny bol dodatkowo wydziela sie ropa ktora nieprzyjemnie pachnie. Lekarz kazal mi stosowac 2 dni po zabiegu rumianek aby odsaczyc rope czy taki duzy obrzek i bol przy zdejmowaniu napletka to normalna rzecz dodatkowo wytowrzsyla mi sie tzw oponka ? Moja pytanie brzmi czy te wszystkie objawy sa normalne ze bol jest dosyc duzy oraz czy mimo bolu starac sie sciagac napletek i kiedy mozan sie spodziewac lepszego gojenia ? i Dodam jeszcze ze obrzek jest prawie fioletowy i dosyc twardy Z gory dziekuje za odpowiedz Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość MARCIN Opublikowano 29 Października 2010 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 29 Października 2010 Jezeli staram sie sciagnac napletek wystepuje abrdzo silne kloce w okolicy szycia Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość adamww Opublikowano 27 Lipca 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 27 Lipca 2011 najlepsza maść na szybkie gojenie która daje efekt już po pierwszym zastosowaniu to Mastijet ale bardzo trudno ją dostać. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi