Gość Marek Opublikowano 28 Października 2010 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 28 Października 2010 Widziałem podobne pytania ale chce mieć pewność ponieważ mam dopiero 16 lat i 2 tygodnie temu zaobserwowałem w pobliżu odbytu w kierunku kręgosłupa niewielką grudkę pod skórą, na początku zignorowałem to ale niedawno dostałem rozwolnienia i zauważyłem że z tej grudki zaczyna sączyć się krew proszę o wyczerpującą odpowiedz ponieważ jestem bardzo zaniepokojony -co to jest? -Jakie są sposoby leczenia? -Czy leczenie jest bolesne? -Czy mogą wystąpić powikłania? - Zagrożenia związane z niezgłoszeniem się z problemem do specjalisty? Z góry dziękuje Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość stapler Opublikowano 29 Października 2010 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 29 Października 2010 -co to jest? być może to żylak odbytu, bez bezpośredniego badania nie wyjaśnię dokładnie co to jest -Jakie są sposoby leczenia? najpierw trzeba rozpoznać co to jest, a potem dopiero włączyć odpowiednie postępowanie -Czy leczenie jest bolesne? - jak wyżej -Czy mogą wystąpić powikłania? - jak wyżej - Zagrożenia związane z niezgłoszeniem się z problemem do specjalisty? trzeba o tym problemie poinformować rodziców i udać się na badanie bezpośrednio do lekarza Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Marek Opublikowano 30 Października 2010 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 30 Października 2010 a trzeba iść z tym od razu do lekarza czy nie można użyć najpierw jakiejś maści Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość stapler Opublikowano 1 Listopada 2010 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 1 Listopada 2010 Radzę jednak skonsultować się mimo wszystko bezpośrednio z lekarzem. Aby coś leczyć trzeba ewidentnie najpierw rozpoznać chorobę, a może to tylko zrobić lekarz. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość dodano Opublikowano 12 Listopada 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 12 Listopada 2017 Zobacz choroby odbytu zdjęcia http://www.bolimnie.com/anatomia/odbyt-choroby Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi