Gość Anonim... Opublikowano 28 Października 2010 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 28 Października 2010 Witam, Mam 14 lat i mam pewien problem z żołędziem i napletkiem. Nie jestem w stanie opisać mojego problemu fachowo, więc daję zdjęcie: http://i33.tinypic.com/ra591d.jpg To jest mój penis, gdy ściągnę maksymalnie jak na moje możliwości napletek. Gdy miałem około 10 lat, napletek i żołądź wyglądał tak samo, rodzice nie mieli zastrzeżeń co do mojego ściągania napletka. Teraz jednak dręczy mnie to, czy w tym moim penisie jest wszystko dobrze... Dodam, że dopiero zaczynam intensywnie dojrzewać (nie mam jeszcze włosów pod pachami, nie miałem mutacji itd.) więc może napletek sam zejdzie i odkryje dalszą część żołędzia? Jak byłem mały, pewien doktor *majstrował* przy moim penisie (tzn. na siłę ściągnął napletek, gdyż miałem tam masę brudu, tak mówią moi rodzice). Czekam na odpowiedzi! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość stapler Opublikowano 29 Października 2010 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 29 Października 2010 Raczej to wygląda na zbyt krótkie wędzidełko napletka niż na stulejkę. Taki stan może wymagać korekty zabiegowej. Musisz o tym problemie poinformować rodziców i udać się na badanie najlepiej do urologa. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Anonim... Opublikowano 30 Października 2010 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 30 Października 2010 ale rodzice wiedzą, że tak wygląda mój penis i nie mają zastrzeżeń. Pytanie, czy jeśli poczekam, to mogę mieć jakieś gorsze skutki? No i chciałem dodać że mam 14 lat i wciąż nie mam jeszcze spermy */ Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość stapler Opublikowano 1 Listopada 2010 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 1 Listopada 2010 Jeśli rodzice, a głównie ojciec uważa, że wszystko jest w porządku to nie widzę powodu do niepokoju. A co do spermy zobaczyć na pewno się pojawi. Jeszcze jesteś dość młodym człowiekiem. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość jonek Opublikowano 30 Lipca 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 30 Lipca 2014 jak tam uformowało się? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi