Gość baśka Opublikowano 8 Grudnia 2008 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 8 Grudnia 2008 Czy po 7 dniach po operacji pęcherzyka żółciowego metodą laparoskopową można już stwierdzić że sie ma przepuklinę nad pępkiem??? Przy wszystkich dziurkach mam miejsca dookoła dziurek miękkie a u góry przy pępku mam twardą kulkę.Proszę o odpowiedz???? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość stapler Opublikowano 8 Grudnia 2008 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 8 Grudnia 2008 Te twarde zgrubienie to zeszyta powięź (czasami aż zdwojona) grubymi nićmi. Normalne zgrubienie po zabiegu. Zbiegiem czasu zmięknie i zrobi się bardziej płaskie. To nie przepuklina. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Tomasz K Opublikowano 5 Grudnia 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 5 Grudnia 2012 Mam to samo. Miałem laparoskopowe usuwany pęcherzyk żółciowy w czwartek 29.11.2012 dzisiaj jest 6 dni po zabiegu. Do góry na splocie dziura wygojona, tam gdzie była rurka super. Nad pępkiem twarde zgrubienie, widać jak odstaje od reszty ciała, wyróżnia się. Jak dotykam bardzo twarde. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Janina Opublikowano 20 Maja 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 20 Maja 2015 Witam. U mnie też tak jest, tydzien po operacji wszystko prawie wygojone tylko niepokoila mnie ta twarda gula. Dzieki Wam jestem juz spokojniejsza skoro to powięz. Pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Agata Opublikowano 25 Listopada 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 25 Listopada 2015 Witam , ja jestem 9 dni po laparoskopii woreczka i wczoraj też wyczulam zgrubienie obok pempka po lewej stronie, mam nadzieję że jest to powiez ale nie boli. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi