Gość Ela Opublikowano 27 Października 2010 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 27 Października 2010 Witam serdecznie. Od zawsze mam bolesne i spuchnięte piersi zaraz po owulacji, przez 2 tygodnie. Czy to powinno się leczyć? Dostałam od ginekologa castagnus ,troszkę pomógł ale muszę go jesć bardzo długo a potem znowu jest tak samo. Czy to jest niebezpieczne dla zdrowia? Czy może byc przyczyną raka? Z wiekiem piersi bolą mnie coraz mniej ale jednak bolą. Czy powinnam zrobić jakieś badania? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość stapler Opublikowano 28 Października 2010 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 28 Października 2010 Czy to powinno się leczyć? - jeśli dolegliwości sprawiają Pani kłopot to należy to leczyć i to długotrwale Dostałam od ginekologa castagnus ,troszkę pomógł ale muszę go jesć bardzo długo a potem znowu jest tak samo. Czy to jest niebezpieczne dla zdrowia? - taki preparat można stosować bez powikłań przez bardzo długi okres Czy może byc przyczyną raka? - raczej nie zwiększa to ryzyka powstania raka piersi Z wiekiem piersi bolą mnie coraz mniej ale jednak bolą. Czy powinnam zrobić jakieś badania? - o badaniach powinien decydować prowadzący ginekolog, oprócz badania rękoma piersi dobrze by było na pewno wykonać ich USG Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi