Gość adam Opublikowano 26 Października 2010 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 26 Października 2010 Mam na penisie takie białe krostki grudki są koło siebie tak jakby nawet sie zlewają trochę jakby suche czy twardsze niż reszta skóry. Co to może być? i jak to wyleczyć ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość bartek Opublikowano 26 Października 2010 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 26 Października 2010 możliwe że chodzi o o tzw. prosaki,tez mam trochę takich krostek przy nasadzie jest ich niezbyt dużo i specjalnie nie rzucają się w oczy,do niedawna nie wiedziałem,że coś takiego jak jakieś prosaki w ogóle istnieje,myślałem,że to są cebulki włosowe czy cuś heh przypadkiem w sieci o tym wyczytałem **Wielkość zlokalizowanych pod naskórkiem prosaków waha się od kilku do kilkunastu milimetrów, a niektóre dojrzałe zmiany wznoszą się ponad powierzchnię skóry i są wyczuwalne w badaniu jako małe twarde, silnie umiejscowione grudki. Powstają w wyniku zamknięcia gruczołów skórnych przyjmując postać białych, lub żółtawych guzków przypominających wyglądem właśnie nasiona prosa** ja z tym nie mam zamiaru nic robić,no ale nie mam ich wiele,poszukaj na necie czy to jest to o co Ci chodzi Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość dodano Opublikowano 9 Listopada 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 9 Listopada 2017 Zobacz choroby penisa zdjęcia http://www.bolimnie.com/anatomia/penis-pracie-czlonek-choroby Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi