Gość Patryk Opublikowano 26 Października 2010 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 26 Października 2010 Trenuje tajski boks na jednym z treningów dokładnie tydzień temu otrzymałem mocne uderzenie z kolana w okolice lewego jądra,w pachwinę miałem mocno spuchnięte okolice uderzenie teraz mi to zeszło (smarowałem altacetem) ale w tej okolicy (lewa strona pachwiny-na zgięciu) mam mocne stwardnienie przypominające guza (podłużne na 2cm) proszę poradzić mi co mam z tym zrobić jest to coś poważniejszego czy zejdzie z upływem czasu? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość haemophilus Opublikowano 27 Października 2010 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 27 Października 2010 W wyniku uderzenia mógł utworzyć się krwiak, prawdopodobnie częściowo się on wchłonął lub zostało po nim zwłóknienie. Ze względu na wrażliwość okolicy krocza radzę przy kolejnym podobnym urazie udać się do lekarza osobiście. Proszę nadal smarować zmianę, w razie gdyby nic nie zmieniło się w ciągu kilku dni skonsultować się z lekarzem. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi